Dream. Love. Create.

Studio djo is een creatief bureau voor branding & fotografie. Ik krijg energie van het creëeren van beelden, het maken van foto’s en het branden van jouw bedrijf! Ik krijg energie van het vertellen van een verhaal door middel van beeld. Zin om samen te werken?

Jolien Ezendam

Fotograaf

Niet jouw mooiste lach maakt de foto mooi, jouw emoties en imperfecties leveren de mooiste foto’s op.

Jolien Ezenam

Designer

Spijt kan je alleen hebben van de dingen die je hebt gedaan, niet van de dingen die je niet hebt gedaan.

Jolien Ezendam

Creatieve duizendpoot

Openminded, nuchter, down to earth, vrolijk, harder werker, regelaar, verdeler, diesel, no-nonsense en creatief.

Jij of jouw bedrijf in beeld

Studio djo heeft een creatieve en frisse kijk op (grafische) vormgeving in de breedste zin van het woord. Van fotografie tot ontwikkeling van logo & huisstijl. Studio djo weet uw wensen en gedachten samen te voegen in een beeld. Djo staat voor creativiteit, jong, vrijheid, anders, verfrissend en out-of-the-box denkend. Studio djo is in 2018 opgericht door Jolien Ezendam. De wereldreis die ik voor de oprichting heb gemaakt, heeft mij geleerd te genieten van dat wat mij energie geeft. Mijn passie ligt in het creëren van beelden. Beelden kunnen mij in één moment pakken, geven mij kriebels in mijn buik. Dit gevoel wil ik overbrengen in een huisstijl, branding of foto.

jolien-4

De vrouw achter Studio djo

Jolien

Hoi, ik ben Jolien. De oprichter van Studio djo. Hoe ik op de naam gekomen ben? Zegt het lied “Jolene” van Doly Parton jou iets? Ik wil graag geloven dat ik naar dit lied vernoemd ben. “Jolene” wordt uitgesproken als [Djolien]. Afgekort kom je dan uit op Djo. Zo is dus de naam Studio djo onstaan.

Als klein kind hield ik al van fotograferen, de camera die ik van mijn oma kreeg is mij nog heel dierbaar. Ook was ik al gek op mijn kleurpotloden.

En waarom kiezen tussen fotografie en design als je ook beide kan doen? Juist! Ik help graag bedrijven en zzp-ers om de branding naar een hoger level te tillen en ik fotografeer graag de persoon, hoe of wie hij (of zij…) ook is!