MENU

Jouw investering

Een logo, huisstijl of fotoreportage, het is een investering. Een investering in de toekomst, of een herinnering om nooit meer te vergeten. Om je een idee te geven van de prijzen heb ik hieronder een aantal pakketen samen gesteld. Maar creatie is maatwerk, dus valt jouw wens niet binnen een van deze paketten? Neem dan contact op, ik denk graag met jou mee!

 


Logo

€ 245,-

Tijdens een intake gesprek gaan wij je eisen en wensen bepalen. Na dit gesprek maak ik (1-10) schetsen. Hierop maak jij je keuze. Dit logo ga ik met de door jou aangegeven wensen aanpassen. Na een laatste aanpasronde ontvang je een compleet bestandsformaten pakket. Het logo ontwerpen wij dus samen!

 

Huisstijl

€ 495,-

Wil jij een sprankelende beleving, een eigen huisstijl voor jouw bedrijf? Een huisstijl geeft jouw bedrijf letterlijk vorm en kleur. Ik ontwikkel voorjouw een stijlkaart, hierop vind je het logo dat wij samen hebben ontworpen, met daarbij jouw brandkleuren, lettertypes en toepassingen van jouw beeldmerken. Verder ontwerp ik jouw visitekaart, briefpapier, envelop en mailfooter

Foto + grafisch

€ 1195,-

Welke kleur past het beste bij jouw bedrijf? Ik ga voor jou aan de slag om jouw brandkleur te bepalen. Jouw logo en huisstijl ontwikkel ik op basis van deze brandkleur. Jouw portretfoto's (5 beelden) voor de website, de krant of social media passen in dit kleurenpallet. Tevens bouw jij een voorraad merkfoto's (5 beelden) op, zodat je even vooruit kan.

Portret

€ 245,-

Portret foto's nodig voor je website, of (social)media? Tijdens een shoot op een locatie naar keuze ga ik je vastleggen hoe jij bent! Hoe jij je wil profileren. Een studioshoot is ook mogelijk tegen meerprijs. Binnen dit pakket krijg je 5 portretfoto's geleverd, inclusief gebruikslicentie. 


Portret + Merk

€ 495,-

Portret- en merkfoto's nodig voor je website, of (social)media? Een eenduidige sfeer neerzetten op jouw website of social media? De fotoreportage vind plaats op een locatie naar keuze (studio is mogelijk tegen meerprijs). Jij ontvangt 5 portretfoto's en 5 merkfoto's. Allen inclusief gebruikslicentie.

Newborn lifestyle

€ 195,-*

Wil jij je kleine op de foto? Ik leg graag jullie (nieuwe) gezin vast op een lifestyle/verhalende manier. Op deze manier belasten wij jullie nieuwgeboren wonder het minst en krijg je natuurlijke, niet geposeerde foto's. De fotoreportage zal ongeveer 1 uur duren, jullie krijgen 8 foto's in kleur en/of zwart-wit.

Bruiloft brons

€ 895,-*

Een bijzondere dag van jullie leven. Ik maak prachtige sfeer impressies en leg mooie details vast, zonder op de voorgrond te treden. Mijn stijl heeft een spontaan journalistiek karakter. Ik regiseer weinig, maar geef wel jullie wel aanwijzingen. Het brons pakket houdt in: 6 uur fotografie, minimaal 150 foto's, exclusief fotoalbum.

Bruiloft goud

€ 1245,-*

Een bijzondere dag van jullie leven. Ik maak prachtige sfeer impressies en leg mooie details vast, zonder op de voorgrond te treden. Mijn stijl heeft een spontaan journalistiek karakter. Ik regiseer weinig, maar geef wel jullie wel aanwijzingen. Het goud pakket houdt in: 8 uur fotografie, minimaal 250 foto's, inclusief fotoalbum 30x30, 24 pagina's.


Genoemde prijzen zijn exclusief BTW (particulieren tarieven, aangegeven door (*) zijn inclusief BTW). Mijn algemene voorwaarden worden meegestuurd bij het versturen van een offerte, ook zijn ze hier te vinden.  Wanneer je akkoord geeft op de offerte of Studio djo boekt, ga je akkoord met deze voorwaarden.  Tarieven zijn geldig sinds 1-10-2019. Digitale fotobestanden zijn zonder logo en op groot formaat. Ik lever enkel bewerkte foto's af, deze foto's mogen dniet door anderen nagewerkt worden.  Bij trouwreportages is een reistijd van 1 uur inbegrepen, daarbuiten word een tarief van €0,35 gerekend. Gebruiksslicenties zijn inbegrepen.