MENU

 

 

Studio djo, jij of jouw bedrijf in beeld.

Studio djo heeft een creatieve en frisse kijk op (grafische) vormgeving in de breedste zin van het woord. Van fotografie tot ontwikkeling van logo & huisstijl. Studio djo weet uw wensen en gedachten samen te voegen in een beeld. Djo staat voor creativiteit, jong, vrijheid, anders, verfrissend en out-of-the-box denkend. Studio djo is in 2018 opgericht door Jolien Ezendam. “De wereldreis die ik voor de oprichting heb gemaakt, heeft mij geleerd te genieten van dat wat mij energie geeft. Energie krijg ik van het creëren van beelden, het maken van foto's en het branden van een bedrijf. Mijn passie ligt in het creëren van beelden. Beelden kunnen mij in één moment pakken, geven mij kriebels in mijn buik. Dit gevoel wil ik overbrengen in een logo, huisstijl of foto.

 

Jolene – Dolly Parton

Zegt het lied “Jolene” van Doly Parton jou iets? Ik wil graag geloven dat ik naar dit lied vernoemd ben. “Jolene” wordt uitgesproken als [Djolien]. Afgekort kom je dan uit op Djo. Zo is dus de naam Studio djo onstaan.